Mario Dance Atelier în parteneriat cu Teatrul Muzical 7 va aduce în premieră absolută pe scena Teatrului Național din Cluj-Napoca spectacolul "Musical 7". Spectacolul va avea loc în 20 octombrie, de la ora 20:00.
În Berlinul bântuit de spectrul nazismului se pregătește un spectacol în care femei superbe își dezvăluie talentul și atașamentul pentru teatru, lupta pentru supraviețuire, pentru dragoste și mai ales pentru șansa de a deveni vedete. Pericolul de a aluneca în ideologii greșite se împletește cu greșelile pe care oamenii le fac atunci când iubesc. Artiștii readuc în scenă atmosfera anilor 40, într-un spectacol plin de muzică live și dans." 

În perioada 18-19 octombrie, din două bilete achiziționate, unul este gratis ! Promoția se aplică automat in coșul de cumpărături și este valabilă exclusiv online.

Biletele se pot cumpăra și de la Agenția de bilete a Teatrului Național.

Mario Dance Atelier a fost inaugurat în aprilie 2011 la Cluj-Napoca. Este singurul atelier privat care organizează cursuri și produce spectacole de dans, muzică și actorie, pentru toate gusturile și categoriile de vârstă.
Sala Mario Dance Atelier este un spaţiu dedicat artei, inaugurat la începutul lunii iulie 2015, potrivit pentru cursuri de dans, teatru, muzică, yoga, aerobic, workshop-uri, seminarii, lansări de carte, conferinţe, simpozioane, activităţi de teambuilding.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Teatru

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram

Top