BIKE Academy îți propune o tură cu bitza pe drumuri de căruță puțin umblate, prin satele de la nord de Băișoara, cu popas pentru o slănină friptă la marginea ruinelor pitorești ale Cetății Lita!
Publicat în Călătorii
România are pe teritoriul său numeroase palate sau castele boierești asupra cărora s-a aşternut timpul şi de multe ori şi uitarea.
Publicat în Călătorii
Consiliul Județean Cluj aduce la cunoștința tuturor persoanelor interesate faptul că începând cu data de 25 mai 2017, de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj vor debuta zborurile tip charter. Programul de vară aferent acestora cuprinde zboruri turistice către nu mai puțin de nouă destinații, din GRECIA (Zakynthos, Rhodos, Corfu, Heraklion, Thessaloniki, Skiathos, Chania, Santorini) și TURCIA (Antalya).
Publicat în Călătorii
”Școala de Mers pe Munte revine! Lansăm oficial a treia ediția al unuia dintre cele mai așteptate proiecte Tășu. Anul acesta vom selecta 200...
Publicat în Lifestyle, Călătorii
Vrei să ai parte de o călătorie zalmoxiană, să simți mirosul primăverii, al ghioceilor și al poveștilor frumoase? În perioada echinocțiului de primăvară, 24-26 martie 2017, vei avea ocazia unei călătorii speciale menite să te pună în legătură cu trecutul, prezentul dar și viitorul unor locuri cu încărcătură istorică și spirituală: Platoul Vârtoapelor, Poiana de ghiocei, Peștera de la Vârtoape, Cetățile dacice (Sarmisegetusa Regia, Costești), mormântul Părintelui Arsenie Boca și grota Sf. Ioan de la Prislop.
Pagina 1 din 2

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram

Top