În 12 decembrie de la ora 9.30 va avea loc evenimentul de Cluj „Elite Business Club” la Grand Horel Italia din Cluj-Napoca. Este un eveniment de networking și antreprenoriat, prin care organizatorii își propun ca fiecare participant să învețe să își pitch-uiască corect afacerea.
La acest tip de eveniment se încurajează schimbul de know-how între participanți și speakerii invitați. Evenimentul se adresează: antreprenorilor, managerilor și reprezentanților de întreprinderi mici și mijlocii, freelancerilor, consultanților, consilierilor, autorilor și speakerilor, specialiștilor în afaceri, oamenilor de business care au ca target antreprenorii. Speakerii ediției de Cluj: Andreea Oanta, designer și antreprenor, Maria Metz, Dr. Claudia Corega, Anca Dinu, Loredana Hetea.

Iată câteva informații despre speakerii de la Cluj.

Andreea Oanța este designer și antreprenor al brandului de genți CARESTA. Puțin după absolvirea Facultății de Management din cadrul Universității Babeș-Bolyai, Cluj Napoca, Andreea împreună cu soțul ei înființează, în anul 2007, o fabrică de producție a genților din piele. În prezent, această afacere are peste 100 de angajați, un spațiu de producție deținut în proprietate și un brand propriu, care prezintă un interes tot mai ridicat în rândul organizatorilor de evenimente fashion din țară și din străinătate. Clienții sunt cei care validează valoarea produsului, și, în acest sens, brandul CARESTA are o comunitate semnificativă de clienți fideli care cumpără și apreciază accesoriile în magazinul propriu din Alba Iulia și pe shop-ul online.

Maria Metz - Remarcându-se prin determinare și viziune strategică, Maria Metz ocupă în prezent funcția de Chief Operations Officer (COO) în boardul executiv al NTT Data România. În cei peste 16 ani de activitate în cadrul companiei, Maria a fost activ implicată în dezvoltarea companiei, asumându-și un rol inovator atât în crearea și dezvoltarea de echipe, cât și în ceea ce privește structurarea departamentelor, fluidizarea proceselor, management operațional și înființarea și coordonarea filialelor companiei.

Dr. Claudia Corega este unul dintre acei medici pasionați de ceea ce fac, mereu preocupată de perfecționare, ce are un CV impresionant, plin de burse și rezultate spectaculoase. Mai mult, dr. Claudia Corega a apucat-o discret și pe calea antreprenoriatului, fondând Clinica stomatologica Q Smile care dispune de unele dintre cele mai performante aparaturi medicale din Transilvania și oferă toată gama de tratamente stomatologice, de la detartraj sau o banală carie, la programe complexe de tratament ortodontic al diformităților cranio-faciale.

Anca Dinu este proprietara unui bistro mic și simpatic, unde lumea se simte așa cum avea ea chef să se simtă când dorea să iasă în oraș, dar totuși, să nu se ducă până în centru. L-a botezat Apartament 1 Bistro&Bar. E olteancă get beget (născută și crescută, până la 18 ani, în Craiova), temporar a fost și mitică (4 ani a rezistat în București), acum e ardeleancă vopsită și, de mai bine de 9 ani, Clujul e ”acasă”. Ar putea să i se zică patroană. Dar ei i-ar plăcea mai mult dacă i s-ar spune jurnalistă. Totuși, i se spune „comunicator pe alocuri”, iar oficial o strigă PR & Media Relations expert/specialist.

Loredana Hetea ocupă funcţia de manager într-o afacere IMM şi în paralel îşi dezvoltă propria afacere în domeniul leadership-ului, prin furnizarea de training-uri, mastermind-uri și sesiuni coaching. Este membru certificat John Maxwell Team şi crede cu tărie în importanța pregătirii continue și a autodezvoltării. Taxa de participare la eveniment este de 80 de lei iar înscrierea se face direct de pe site-ul organizatorilor: elitewoman.org.

Sursa: elitewoman.org
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Business

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram

Top